De zwangere man

In de Sunday Express doet een Duitse man zijn verhaal n.a.v. de commotie die de afgelopen weken ontstaan is door de wereldwijde bekendmaking van de eerste zwangere transgender man Thomas Beatie. Deze Duitse man, Dylan genaamd, is nu 40 jaar oud en heeft 10 jaar geleden zijn dochter Joanna gebaard.

Kunstmatige inseminatie
Dylan voelde zich al als klein kind een man in plaats van een vrouw. Toen hij oud genoeg was, is hij gestart met het ombouwen van zijn lijf naar de man zoals hij zich voelde. Omdat hij wel de drang voelde naar een gezinsleven en zijn (homo)vriend dit ook zag zitten, heeft hij zijn geslachtsorganen nog niet laten veranderen. Uiteindelijk vond het stel een dokter die bereid was tot kunstmatige inseminatie bij Dylan, waarbij een zaaddonor werd gebruikt.

Geheim
Buiten een aantal goede vrienden om, wist het stel de zwangerschap van Dylan verborgen te houden voor de buitenwereld. De geboorte van Joanna gebeurde thuis, waarbij de dokter zelfs nog te laat arriveerde. Dylan was hier achteraf erg blij mee, want hij hoefde nu niet naar het ziekenhuis en kon hun geheim verborgen blijven.

Drie papa’s
Joanna is nu dus al 10 jaar oud en heeft, door haar contact met de zaaddonor, 3 papa’s. Zelf heeft ze er geen problemen mee en op school weten alle klasgenoten ondertussen ook dat Joanne 3 papa’s heeft, waarvan er eentje ook heel bijzonder is doordat hij kinderen kan krijgen. Alhoewel… Joanna krijgt geen broertje of zusje meer; Dylan is 3 maanden na de geboorte van Joanna doorgegaan met de hormoonbehandeling en heeft ondertussen een sekse operatie gehad.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Positief opvoeden met Triple P
Digitale kinderlokkers & webcam-pedo’s: broodje aap
Share