Prinsjesdag: vertrouwen is goed, controle is beter

beatrixOp een speciale website van de Rijksoverheid  kun je op je gemak nog eens bekijken wat de miljoenennota en de troonrede concreet  voor jouw gezin betekenen. Aan de orde komen onder andere het kindgebonden budget, het electronisch kinddossier (EKD), en de Centra voor Jeugd en Gezin.

Vertrouwen was het thema van de troonrede van afgelopen dinsdag. Toch raden wij alle ouders aan om deze pagina’s eens kritisch door te lezen. Niet voor niets luidt immers een oude Nederlandse volkswijsheid: ‘vertrouwen is goed, controle is beter’.

En natuurlijk kun je hieronder in de commentaren je stem te laten horen. Wat betekenen de regeringsplannen voor jouw gezin?

Redactie (714 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Positief opvoeden met Triple P
Kinderboek; ik voel een voet!
Share