9-jarige jongen fietst op snelweg

verkeersbordEen Duits jongetje van 9, zoon van gescheiden ouders, had erg veel zin om zijn vader weer eens te zien. Hij pakte in het huis van zijn moeder in het Zuid-Duitse Aitrach de fiets en vertrok naar zijn vader, die op meer dan 100 kilometer afstand woont, vlakbij Konstanz.

Automobilisten die het jongetje op de snelweg A96 zagen, belden de politie. Die bracht hem met de auto naar huis. Hij had niet beseft hoe gevaarlijk zijn fietstocht was, aldus de politie woensdag.

(c) ANP

Redactie (720 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Gastouderbureaus plegen miljoenenfraude
Tips voor ideale ouders
Share