Baby krijgt naam Sarah McCain Palin

babyEen kersverse vader heeft stiekem zijn pasgeboren dochter Sarah McCain Palin genoemd, dat schrijft de Pers. Dit terwijl hij met zijn vrouw al de naam Ava Grace had verzonnen.  “Ze gelooft me nog niet”, zegt Ciptak. “Ik moet haar nog proberen te overtuigen.”

Mark Ciptak uit Elizabethton, Tennessee vulde de namen van de Republikeinse presidentskandidaten in op het geboortecertificaat.

Steentje bijdragen
Ciptak, een medewerker van een bloedbank, hoopt zo zijn steentje bij te dragen aan de campagne. “Ik kan niet veel financiële steun geven. Ik heb wel een bord in mijn tuin, maar verder kan ik weinig doen.”

Redactie (720 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Kleine milieuterroristen
Aangifte baby via internet
Share