Rokende ouders buitengesloten door kleuter

buiten rokenDe ouders van een 3-jarig kind in het Duitse Bremen wilden nog snel even voor het slapen gaan een sigaretje roken op het balkon. Maar het werd een angstig, langdurig nachtelijk avontuur toen de kleuter de sleutel omdraaide en de ouders buitensloot, aldus de Duitse politie.

Het kind was niet van plan de twee weer binnen te laten. Uiteindelijk moesten de politie en de brandweer er aan te pas komen om de verkleumde ouders uit hun benarde positie te halen. De kleuter keek vol belangstelling toe hoe het een brandweerman uiteindelijke lukte via een ladderwagen en een raam binnen te komen.

(c) ANP

Redactie (721 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Sint Maartenliedjes
Vaderschap tijdens zwangerschap
Share