Onderzoek: Wat verwacht jij van 2009?

We zitten al weer in de laatste dagen van 2008. De kerstbomen worden weer opgetuigd, kerstmenu’s bedacht en misschien denk je al na over jouw goede voornemens van 2009. Omdat alles en iedereen het de laatste weken over de kredietcrisis heeft en de moeilijke tijden die er aan komen, zijn wij erg benieuwd wat jij verwacht van 2009.

Dus tijd voor een nieuw onderzoek.
Het is slechts een korte vragenlijst en deelname is geheel anoniem! Wij verloten ook weer een aantal leuke prijzen onder alle deelnemers, namelijk 5 exemplaren van de CD Baby Christmas en 5 exemplaren van het CD-boekje mijn Kerstliedjes. Dus doe je mee?

Dit onderzoek wordt samen met TrotseMoeders.nl uitgevoerd. Klik hier voor het onderzoek

Lees meer:
Kind luistert beter naar mama
Mannen zijn het liefst 20’er
Het ultieme moederdagcadeau: rust!

Redactie (714 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Zeg papa na: "er is GEEN crisis"
Kind + aansteker = levensgevaarlijk
Share