Huismannen hebben eigen Stichting

Veel vaders die zich fulltime of parttime bezighouden of willen gaan bezighouden met het opvoeden van en zorgen voor hun kind of kinderen, hebben te weinig informatie hoe zij dit kunnen combineren met hun carriere en gezin.

Voor al deze vaders is de Stichting Huismannen.nl, voor het vormen en in standhouden van een platform voor mannen die zorg en opvoedingstaken verrichten.

De onafhankelijke site Huismannen.nl bestaat al sinds 2000 en is de enige serieuze website op haar terrein. Steeds meer mannen kiezen er voor om een deel van de zorg voor huishouding en kinderen op zich te nemen. De site fungeert als ontmoetingsplek voor huismannen en probeert tevens mannen (en vrouwen) die zich oriënteren over een mogelijke verdeling van werk en carrière tegenover zorg en opvoeding van objectieve informatie te voorzien.

Stichting Huismannen.nl probeert de maatschappelijke acceptatie van een ‘huisman’ en ‘zorgvader’ die functioneert binnen een gezin en/of huishouden te vergroten. Om dit te bereiken maakt de Stichting Huismannen gebruik van een aantal informatieve middelen: achtergrondinformatie, columns, huishoudelijke tip, opvoedkundige tips, links, en een forum.

Lees meer:
Zijn ook Nederlandse mannen ook moderne vaders?
Mannen zijn het liefst 20′er
TrotseVaders.nl genomineerd voor Moderne Man Prijs

Redactie (721 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Moeder vervolgd voor niet nakomen omgangsregeling na scheiding
Fietsstoeltje... Waarom zou je?
Share