Miljoenen voor domeinnaam toys.com

toys-r-usHet Amerikaanse speelgoedconcern Toys ‘R’ Us heeft op een veiling 5,1 miljoen dollar betaald voor domeinnaam toys.com. Het troefde daarmee het reclamebureau National A-1 af, dat bij een biedprijs van 5 miljoen dollar afhaakte. Het internetadres toys.com behoorde tot de boedel van het failliete bedrijf The Parent Company.

Begin februari leverde de domeinnaam al een bedrag 1,25 miljoen dollar op, maar de veiling is opnieuw gedaan nadat Toys ‘R’ Us had aangegeven dat het bereid was meer te betalen.

© ANP

Lees meer:
Huismannen hebben eigen Stichting
Download hier gratis ArtRage
EU beschermt kinderen tegen internet

Redactie (721 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Zwanger, van week tot week
Apenheul: Wat je ziet ben je zelf
Share