Win kaarten voor première MEGAMIND

MEGAMIND (SUPERSCHURK) is de nieuwe en zeer grappige animatiefilm van DreamWorks die op 11 december in het Tuschinski theater in première gaat. En jij kan hier met het hele gezin naar toe! De première begint om half 11 ’s ochtends en is bijzonder omdat de Nederlandse stemmencast ook aanwezig zal zijn (o.a. Halina Reijn, Tycho Gernandt en Horace Cohen!

Het verhaal
De briljante, duivelse superschurk Megamind probeert al 20 jaar om de macht op aarde in handen te krijgen, maar zijn aartsvijand, de superheld Metro Man, weet dat elke keer te voorkomen. Plotseling, wanneer Megamind weer bezig is met een van zijn slechte plannen, brengt hij Metro Man per ongeluk om het leven. Nu zit hij opeens zonder vijand…

Uit pure wanhoop besluit het kwade genie een nieuwe super-rivaal te creëren. Deze is groter, beter en sterker dan Metro Man ooit was. Maar deze nieuwe held begint al gauw zijn eigen oorlog om de wereld te vernietigen. Megamind staat nu voor een lastige keus: Kan hij zijn eigen duivelse creatie wel verslaan? Kan de slimste en slechtste man ter wereld nu eindelijk eens iets goeds doen en de held worden van zijn eigen verhaal?

Wil jij kans maken op deze prijs? Beantwoord dan hier de volgende vraag om te winnen: Wie is de aartsvijand van Megamind? Meedoen kan t/m 5 december 2010.

Lees ook:
Hoe tem je een draak?
Zet je schrap voor de pinguïns van Madagaskar
Gratis naar de film The Lovely Bones
Monsterleuke film voor het hele gezin

Maarten (41 Posts)


Wat houdt het Gezin Pakket in?
Kiemer maakt korte metten met het gemiddelde kind
Share

Geef een reactie