Rio 2 op DVD en BluRay

rio-2-trotse-vadersVanaf 27 augustus 2014 is de animatiefilm Rio 2 te koop als Blu-ray, DVD of 3D Blu-ray.

De film vertelt het verhaal van Blu en Jewel, die samen met hun kinderen naar het Amazonewoud gaan om naar hun soortgenoten te zoeken.

Packshot Rio 2 DVD 3DPSBehalve dat Blu moeite heeft zijn draai te vinden in het oerwoud-leven en niet spontaan in de smaak valt bij zijn schoonvader, zit ook Nigel, samen met een smoorverliefd gifkikkertje, achter hem aan om wraak te nemen.

Een vrolijke, kleurrijke film met veel spanning, humor en avontuur. We hebben er al eerder over geschreven op Trotse Moeders, naar aanleiding van een bioscoopbezoek <klik hier>.Packshot Rio2BD3D 3DPS

Uiteraard was Trotse Vaders bij de lancering van de DVD/Blu-ray <klik hier> waarbij we al een DVD van deze leuke film meekregen die we in de afgelopen weken meerdere keren hebben bekeken.

We ontdekken iedere keer weer iets nieuws en de kinderen liggen iedere keer weer dubbel om het “buiktasje” van Blu en de items die hij daaruit haalt en gebruikt.

De GPS van Blu ;-)

De GPS van Blu 😉

Packshot Rio 2 BD 3D

De Nederlandse stemmencast bestaat onder andere uit Kim-Lian van der Meij, Jamai Loman, Noortje Herlaar, Tanja Jess en Charley Luske. De laatste twee spreken de stemmen in van Linda en Tulio, in de film ook een koppel.

Bestel de 3D Blu-ray hier >>>>
Bestel de Blu-ray versie hier >>>>
Natuurlijk bieden de Blu-ray versies van Rio 2 vele extra’s, zoals 15 exclusieve levels van de populaire game Angry Birds Rio™. De DVD bevat ook bonusmateriaal. Zo kun je onder andere zien hoe kaketoe Nigel met zijn vrienden hilarische Shakespeare-capriolen uithaalt.
Bestel de DVD van Rio 2 hier >>>>
Maar ook zonder extra’s is het genieten van deze heerlijke familiefilm, kijk maar naar de trailer:

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Gers Pardoel wordt voor de tweede keer vader
Het tweede seizoen van "Perception" komt eraan!
Share