Voetballen met Playmobil

Screenshot 2014-08-25 at 10.08.16Hoewel veel meisjes ook van voetballen houden, zowel om naar te kijken als om zelf te spelen, wordt voetbal door de meeste Trotse Vaders als een echte “mannensport” gezien. Een ‘vader-zoon sport’ variërend van voetballen in de tuin tot samen naar wedstrijden kijken in het stadion.

Screenshot 2014-08-25 at 10.09.42Met het voetbalstadion van Playmobil kun je ook gewoon binnen bezig zijn met voetballen. Kinderen kunnen natuurlijk zelf hun wedstrijden spelen, maar als vader kun je ook gezellig met je zoon of dochter een partijtje voetballen.

Screenshot 2014-08-25 at 10.09.10Het leuke van dit stadion is namelijk dat de voetballer “echt” kunnen schoppen. En met een beetje oefening kun je zo een partijtje voetbal spelen.  Omdat het balcontact niet direct is (je beweegt de voet van je voetballer door een pinnetje aan de achterkant te bewegen), geeft dat hele grappige effecten.

Screenshot 2014-08-25 at 10.08.40Uiteraard mogen de scheidsrechters niet ontbreken (als aparte set verkrijgbaar, klik hier) en leent het spel zich ook om regels aan je kinderen (en je vrouw…) uit te leggen.  Voor Cruijff fans heeft Playmobil ook een “nummer 14” in het assortiment! (Voor € 6,99 bij Bol.com te bestellen, klik hier)

Maar ook zonder extra sets is er al een heleboel speelplezier mogelijk. Het Playmobil meeneem-voetbalstadion is inclusief 4 veldspelers die “echt” kunnen schieten en 2 keepers.Screenshot 2014-08-25 at 10.08.55

Kortom: Playmobil heeft met dit voetbalstadion een heel leuk en degelijk stuk speelgoed gemaakt, wat goed is voor veelvuldig speelplezier.  De uitvoering is eenvoudig mee te nemen (leuk voor de vakantie!). Wanneer het stadion uitgevouwen is, is het 84 x 56 cm groot.

Het Playmobil meeneemstadion is hier te bestellen >>>>

 

 

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Tweede dochter voor Trotse Vader Tim Coronel
Gers Pardoel wordt voor de tweede keer vader
Share