Benevisie 2014

logofotoclub_(0)Op 27 en 28 september 2014 organiseert de Fotoclub Zundert de Benevisie 2014. De Benevisie is een fototentoonstelling waaraan tientallen fotoclubs uit zowel België als Nederland meedoen.

Het niveau van de foto’s die te zien zijn is hoog, er is al een voorselectie gemaakt uit 1500 foto’s en op de tentoonstelling zijn alleen de genomineerde foto’s te zien: 75 foto’s uit Nederland en 75 foto’s uit België. De winnaars van de Benevisie 2014 zullen zaterdag 27 september om 14.30 in het gemeentehuis van Zundert bekend worden gemaakt.

De expositie zelf is te zien in de expositieruimte aan de Oekelsebaan 10 te Zundert. Om de foto’s goed tot hun  recht te laten komen en het grote aantal verwachtte bezoekers de ruimte te geven is een grote hal van Boomkwekerij Laurijssen hiervoor omgebouwd tot expositieruimte.

benevisie-2014-flyer

De Benevisie fototentoonstelling is prima te combineren met een bezoek aan het Van Gogh Huis (Markt 27, Zundert, tegenover het gemeentehuis van Zundert).

Speciaal voor dit weekend heeft de VVV van Zundert een Goody Bag samengesteld. Voor € 7,95 krijg je: 1 Zundert trappist (speciaal Trappist bier, gebrouwen door de paters in Zundert), 1 glas Zundert trappist, wandelkaart landgoederen Zundert, DVD “Van Gogh in Brabant” en een DVD van Jan de Bruin (Zundertse blueszanger over Van Gogh).

Het belooft mooi weer te worden en de wandeling van de kaart is een aanrader tussen het bezoek aan de fototentoonstelling en aan het Van Gogh huis in.

Het verschil tussen mannen en vrouwen
Tip: Dora & Diego fandagen in Het Dolfinarium
Share