Wie wil samen met zijn kind(eren) met K’NEX spelen? [winactie]

K’NEX gaat inmiddels al een hele tijd mee. De kinderen van nu die met K’NEX spelen hebben vaak ouders (of zelfs grootouders) die ook met K’NEX gespeeld hebben, of zelfs nog K’NEX op zolder hadden staan waar ze nu samen met hun kind(eren) mee kunnen spelen.

Screenshot 2014-10-22 at 21.19.18

K’NEX is prachtig constructiespeelgoed en niet alleen leuk voor jongens. Ook meisjes vinden het leuk om met alle kleine onderdelen de mooiste constructies te maken. Er zijn allerlei thema’s waar diverse KNEX pakketten van te koop zijn. Erg populair zijn bijvoorbeeld de diverse achtbanen die niet alleen uitdagend zijn om te maken, maar waar heerlijk mee gespeeld kan worden zodra ze klaar zijn.

unnamed (13)

De dit jaar verschenen “Star Shooter” van K’NEX is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014 (lees <hier> het jury-rapport). Wanneer je de volgende omschrijving van deze K’NEX bouwdoos leest, kun je je ongetwijfeld voorstellen waarom deze nominatie terecht is: leerzaam constructiespeelgoed waar een spectaculaire achtbaan mee gebouwd kan worden:

star-shooter-trotse-vadersDe K’NEX Star Shooter bevat maar liefst 434 onderdelen én een motor om een indrukwekkende achtbaan van ruim 1 meter hoog te bouwen. Het karretje op de achtbaan gaat eerst een zenuwslopend stuk omhoog, waarna het een duizelingwekkende afdaling inzet vol snelle bochten en spannende loopings.

Hoe leuk zou het zijn om samen met je kind(eren) deze fantastische achtbaan in elkaar te zetten? In samenwerking met K’NEX maakt Trotse Vaders het mogelijk met deze unieke winactie:

We zijn op zoek naar Trotse Vaders die zelf met K’NEX hebben gespeeld en waarvan hun kind(eren) nu ook met K’NEX spelen. Ben jij zo’n vader en wil je een K’NEX Star Shooter pakket winnen, stuur dan een foto van jezelf en je kind(eren) waarop jullie samen spelen met K’NEX naar win@trotsevaders.nl onder vermelding van K’NEX. Schrijf er in het kort iets over jezelf en je kind(eren) bij.

knex-star-shooter-trotse-vadersUit alle inzendingen kiezen we een vader + kind die we gaan interviewen voor deze website. Daarnaast krijgt de winnaar een K’NEX Star Shooter. De bedoeling is uiteraard dat deze ook samen opgebouwd gaat worden en foto’s daarvan worden ook op deze website gepubliceerd.

Zin gekregen om dit als “Speelgoed van het Jaar 2014” genomineerde speelgoed te gaan bouwen met je kind(eren)? Doe dan mee en stuur je foto in. Meedoen is gratis en kan tot 24 november 2014.

Het interview zal gehouden worden in de week erna en de prijs zal daarna worden toegestuurd. Alle foto’s, ook van de bouw van de Star Shooter, worden op deze website gepubliceerd en ook op diverse Sociale Media.

star-shooter-trotse-vaders

Redactie (483 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Robbie Williams is Trotse Vader van een zoontje
Glimp, een theatervoorstelling voor de allerkleinsten [verslag]
Share