Win één van de drie exemplaren van De mysterieuze zolder [winactie]

de-mysterieuze-zolder-trotse-moeders

Een geniale uitvinder, bizarre gadgets en een superspannend avontuur…

Recensie
Mijn zoon (10) en ik hebben enorm genoten van dit spannende boek. Lees <klik hier> onze recensie of bekijk onderstaande Amerikaanse trailer over dit boek:

Winactie
Denk je dat dit boek ook boeiend is voor jouw kind(eren)? Doe dan mee met onze winactie, want we mogen maar liefst 3 exemplaren van De mysterieuze zolder (wat mijn zoon momenteel al voor de tweede keer aan het lezen is!) weggeven.

Uitvindingen
Wat moet je hiervoor doen? Vraag aan je kind wat hij/zij graag zou willen uitvinden en stuur het antwoord naar win@trotsevaders.nl onder vermelding van “Mysterieuze Zolder”. Een tekening er bij van hoe die uitvinding er uit zou kunnen zien of van wat deze kan doen, maakt je inzending natuurlijk extra leuk!

Drie keer kans op De mysterieuze zolder
Een onafhankelijke jury zal uit alle inzendingen drie winnaars kiezen die alle drie het spannende boek “De mysterieuze zolder” gratis toegestuurd zullen krijgen.

Gratis
Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot 27 oktober 2014 (ruim de tijd om een goede uitvinding te bedenken en/of om te tekenen dus tijdens de herfstvakantie). Alle inzendingen kunnen op deze website en op onze Sociale Media worden gepubliceerd.

Karina Ahles-Frijters (375 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van ruim 13 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van bijna 11 jaar.


Muppets Most Wanted [recensie]
Trainen met je kinderen
Share