Film over de Minions in de maak (inclusief trailer)

Screenshot 2014-11-04 at 18.35.09Volgend jaar, in juli 2015, gaat een film over de Minions in première, ook in 3D. We kennen de Minions uit de twee films over “Gru”: De verschrikkelijke ikke. Daar kwamen deze grappige wezentjes al in voor, in de tweede film zelfs meer dan in de eerste.

Screenshot 2014-11-04 at 18.30.05En nu spelen ze zelf de hoofdrol in een nieuwe film. Een film waarin we kunnen zien dat de Minions al héél lang bestaan en al even lang op zoek zijn naar een “slechte” meester om te kunnen dienen. En niet zomaar slecht, nee, de slechtste.

We kunnen meekijken in hun zoektocht in verschillende periodes van de geschiedenis en het belooft een hele grappige film te worden, geschikt voor het hele gezin, kijk maar naar onderstaande trailer:

ROX Box volume 3: verzamelbox met drie DVD's over superwagen ROX
Spectaculaire knikker-achtbaan
Share