Mooie herfstkleding van Regatta, voor Trotse Vaders

dick-trotse-vaders-regattaNu het dan definitief zo ver is dat we de nazomer achter ons hebben gelaten, moeten de winterkleren weer terug in de kasten en de shirts en overhemden op zolder. Maar voor de tijd tussen de echte koude en het lekkere zomerweer, moet ook nog wat gezocht worden.

Een overhemd kan, met een shirt er onder. Een wintertrui is vaak nog te warm, zeker wanneer je veel binnen zit. Iedere dag een overhemd geeft een hoop extra was (en strijk) en eigenlijk is het ook veel praktischer om ’s morgens gewoon een trui aan te trekken.

Screenshot 2014-11-18 at 12.03.12Op zoek naar een “herfst-trui” dus, niet te warm, maar wel aangenaam genoeg voor de herfstperiode. Op de website regatta.com staan behalve jassen en broeken die tegen weer en wind bestemd zijn, ook een heleboel truien die aan mijn behoefte voldoen. Ze zijn degelijk, warm genoeg voor het tussenseizoen en zien er stoer en toch net uit.

Screenshot 2014-11-18 at 12.02.18De keuze was snel gemaakt: de Regatta Nenville half-zip. Echt een hele andere soort trui dan mijn man meestal in de kast heeft liggen. Toen deze thuisbezorgd werd, bleek hij nog beter dan op de afbeelding in de webshop:  de kleur die we gekozen hadden (Iron) is een mooie kleur grijs waardoor de trui prima op een spijkerbroek past, maar ook op een zwarte broek.

Screenshot 2014-11-18 at 12.02.32Wat echt onderscheidend is, zijn de details. Deze trui is met zoveel zorg en degelijkheid afgewerkt dat het lijt alsof hij jaren mee kan, ook wanneer hij intensief gedragen wordt. Hij mag op 40 graden gewassen worden en heeft al een “washed” look, dus ook daar zal hij niet minder goed door uit gaan zien.

De voering is lekker zacht en de kraag kan omhoog of open gedragen worden.

Screenshot 2014-11-18 at 12.02.57

De Trotse Vader van mijn kinderen, trok deze trui direct aan en ik vind hem erg goed staan. Zelf is hij ook zeer tevreden. Waar bij truien de mouwen voor men vaak net te kort zijn, zijn deze precies goed en ik vind dat hij er met deze trui vlot en toch net uitziet. Deze trui zal dan ook vaak gedragen gaan worden!

Screenshot 2014-11-18 at 12.06.07

Deze trui, maar ook andere kleding waarin je er lekker op uit kunt met je kind(eren) is te bekijken op de website van Regatta, klik hier >>>> 

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Bas Muijs is Trotse Vader geworden
Post verwacht.....
Share