Speelgoed van het Jaar 2014 “NERF Rebelle” nu te winnen bij Trotse Vaders [winactie]

Screenshot 2014-11-05 at 17.03.54De winnaars van de titel Speelgoed van het Jaar 2014 zijn bekend. Klik op de afbeelding hiernaast om alle winnaars in de diverse leeftijdscategorieën te bekijken.

Een van de winnaars is de NERF Rebelle Secret Agent Bow van Hasbro, een “pijl-en-boog” voor meisjes in een stoere uitvoering waarmee ze geheim agent kunnen spelen en geheime boodschappen kunnen maken en versturen.

trotse-moeders-hasbro-nerf-rebelle-super-bow-speelgoed-van-het-jaar-2014-boog-pijlen

Klik op deze link om meer over deze NERF Rebelle te lezen, onder andere het juryrapport behorende bij de nominatie voor Speelgoed van het Jaar en om een filmpje te bekijken >>>>

trotse-moeders-hasbro-nerf-rebelle-super-bow-speelgoed-van-het-jaarDeze NERF Rebelle is nu te winnen bij Trotse Vaders. In samenwerking met Hasbro, mogen we maar liefst 3 exemplaren van dit Speelgoed van het Jaar 2014 weggeven. Voor zo’n mooie prijs moet natuurlijk wel iets worden gedaan….

Wil je kans maken op één van de drie NERF Rebelle Secret Agent Bows, laat je dochter dan een tekening of een foto insturen waarin we kunnen zien dat ze een goede geheim agente zal zijn en dus veel plezier zal hebben met deze speciale “Geheim-Agent-Pijl-en-Boog”. Ze mag ook zelf een mail schrijven waarin ze vertelt waarom ze dit Speelgoed van het Jaar graag zou willen winnen.

De inzendingen voor deze winactie kunnen tot 20 november 2014 worden ingestuurd naar win@trotsevaders.nl onder vermelding van “Speelgoed van het Jaar – NERF“. Uit alle inzendingen zal de jury van Hasbro 3 winnaars kiezen die deze NERF Rebelle Secret Agent Bow toegestuurd zullen krijgen. Alle inzendingen kunnen op deze website en op onze Social Media worden gepubliceerd.

Screenshot 2014-11-05 at 16.54.15

Redactie (483 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Winnaars lampionnen voor Sint Maarten bekend
Even voorstellen: Frank
Share