Unieke samenwerking tussen TrotseVaders en BamMedia

BAMMediaTrotse Vaders en BamMedia gaan een langdurige samenwerking aan. BamMedia is een marketingbureau, gevestigd in Capelle aan den IJssel waar kleine en grote bedrijven terecht kunnen voor advies en concrete hulp om het maximale uit hun online activiteiten te halen.

De eerste stap in deze samenwerking is het sponsoren van de race-overall van Jochem Lub, eigenaar van BamMedia, coureur en Trotse Vader. Uiteraard zal op deze website regelmatig aandacht besteed worden aan de activiteiten van het race- en kartteam van BamMedia, maar er zullen allerlei leuke acties samen georganiseerd gaan worden.

bammedia-racing-trotse-vaders-overall

Volg deze website en de diverse Sociale Media om op de hoogte te blijven en mee te kunnen profiteren van alle leuke activiteiten die nog gaan komen!

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Video van de week #46: een vaderlijke verrassing voor een dochter
Intocht Sinterklaas en zelf pepernoten maken
Share