Win een Kart-clinic via Trotse Vaders [winactie]

BAMMediaTrotseVaders.nl is erg Trots op de samenwerking met het race- en kartteam van BamMedia. Maar behalve de sponsoring van de pakken van coureur en Trotse Vader Jochem, zijn er nog veel meer leuke manieren waarop we samenwerken.

Winactie Kart-clinic
Eén daarvan is de unieke kans om via Trotse Vaders een Kart-clinic te winnen. Op 21 november kun je kennismaken met deze spannende sport via onze winactie. We geven namelijk een clinic ter waarde van 95 euro weg!

Het programma op 21 november 2014 is in Indoor Kart & Partycentre Dordrecht en ziet er als volgt uit:

20:00 Welkom
20:30 Eerste stint van ca 15 munuten
20:45 Theorie clinic van 5 minuten
21:00 Tweede stint + clinic in de praktijk
21:45 Sponsorrace
22:00 Prijsuitreiking + borrel (natuurlijk drinken we tussendoor alcoholvrij… 🙂

Heb je altijd als eens willen “racen” en wil je ook nog tips & tricks van experts om dit nog beter (harder) te kunnen doen, doe dan mee met onze winactie en stuur een mail naar win@trotsevaders.nl waarin je vertelt waar het logo van TrotseVaders.nl te zien is op de overall. Om het iets makkelijker te maken hieronder een wat duidelijkere afbeelding van de sponsorlogo’s:

bammedia-racing-trotse-vaders-overall

Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot 18 november 2014. Uiteraard mogen ook Trotse Moeders meedoen aan deze winactie!

Karina Ahles-Frijters (409 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.


Intocht Sinterklaas en zelf pepernoten maken
Beide winnaars van het Muppets Pakket (2 DVD's en een shirt) bekend
Share