Win een prachtig Disney prijzenpakket, met o.a. de nieuwste Muppets film: Muppets Most Wanted [winactie]

Muppets-most-wanted-trotse-vaders

Toen de nieuwste Muppets film in de Nederlandse bioscopen ging draaien, hadden we al een succesvolle winactie: “Welke Muppet ben jij” waarmee een prijzenpakket gewonnen kon worden. Nu is “Muppets Most Wanted” uit op DVD en BluRay en dat mogen we in samenwerking met Disney vieren met een nieuwe winactie!

Muppets Most Wanted
In Disneys nieuwste Muppets film: “Muppets Most Wanted” gaat de hele Muppets-bende op wereldtour en trekt volle zalen in grote theaters in fascinerende Europese bestemmingen zoals Berlijn, Madrid, Dublin en Londen.

TM-Muppets-Most-Wanted

Trailer
Maar… chaos achtervolgt de Muppets naar Europa, en ze raken per abuis verstrikt in een internationale roofkraak, aangevoerd door Constantine — ’s Werelds Nummer Eén Crimineel en een exact evenbeeld van Kermit — en zijn achterbakse handlanger Dominic, ook wel bekend als Nummer Twee, gespeeld door Ricky Gervais. Nadya, een pittige gevangenisbewaarder wordt in de film door Tina Fey gespeeld, en Interpol-agent Jean Pierre Napoleon wordt neergezet door Ty Burrell. In onderstaande trailer krijg je een idee van de voor de Muppets zo kenmerkende humor die ook weer in deze film zit:

Recensie
Ook hebben we eerder al een recensie over de film Muppets Most Wanted geschreven, en daarin kun je ook het antwoord vinden op de vraag die bij deze prijsvraag beantwoord moet worden. Klik <hier> voor deze recensie >>>>

Screenshot 2014-10-24 at 13.56.48
muppets-most-wanted-winactie-trotse-vaderst-shirt-muppets-most-wanted-winactie-trotse-vaders

Prijzenpakket

Maar eerst het prijzenpakket. Ditmaal een zeer uitgebreid pakket bestaande uit:

Twee geweldige DVD’s dus en een kindershirt. En dit prijzenpakket mogen we twee keer weggeven!

muppets-dvd-trotse-moeders muppets-most-wanted-trotse-vadersWat moet je hiervoor doen?
Voor zo’n mooie prijs moet je natuurlijk wel je best doen. Je moet twee vragen beantwoorden. De antwoorden zijn te vinden in de recensie van de film “Muppets Most Wanted

Vragen
Vraag 1: Waar moesten mijn kinderen als eerste om lachen bij de film “Muppets Most Wanted“?
Vraag 2: In welk jaar kwam de film “The Muppets” uit?

Meedoen met de winactie
Stuur de antwoorden op bovenstaande vragen naar win@trotsevaders.nl onder vermelding van “winactie Muppets”. Onder alle goede inzendingen zullen willekeurig twee prijzenpakketten worden verloot.

Screenshot 2014-10-24 at 13.57.20

Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot 14 november 2014.

Redactie (483 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Verras je kind door samen naar de Halloween party van Nickelodeon te gaan [winactie]
Fantasia IX: indrukwekkend Gouden Fantasia 9 Boek van Geronimo Stilton
Share