Winactie voor Touch ‘N’ Go Racers van Little Tikes

Screenshot 2014-11-22 at 14.42.54Touch ‘N’ Go Racers staan helemaal klaar voor de start. Deze nieuwe wagens zijn gemaakt voor iedereen kind dat gek is van auto’s. Ze zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, de stoere politieauto, Amerikaanse pick-up truck en als snelle sportwagen. Screenshot 2014-11-22 at 15.09.49Elk met vijf verschillende geluiden, welke door middel van aanraking geactiveerd worden. Wanneer de auto naar achteren wordt gehaald zal hij met een heftig motor geluid en piepende banden, er vandoor schieten.

Klik <hier> voor onze recensie van de blauwe raceauto en kijk naar onderstaand Engelstalig filmpje om te zien (en horen) wat de mogelijkheden met deze auto’s zijn:

In samenwerking met Little Tikes mogen we twee “Touch ‘N’ Go Racers weggeven. Om kans te maken op één van deze leuke auto’s voor de allerkleinsten, vragen we je om je kind (dit speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar) een tekening te laten maken van een auto. De jury weet dat een kind van 2 een ander soort auto tekent dan een kind van 5, dus zet ook de leeftijd van je kind erbij.

Stuur een foto of scan van deze tekening naar win@trotsevaders.nl. Uit alle inzendingen, die ook op deze website en op Social Media gepubliceerd kunnen worden, kiest de jury twee tekeningen die beloond worden met een Touch ‘N’ Go Racer van Little Tikes.

Meedoen aan deze winactie is gratis en kan tot 30 november 2014.

Redactie (483 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Vet oud Europa
James Blond - In actie
Share