Pssst… Papa’s van Nederland [oproep voor deelname aan televisieprogramma]

De eerste verjaardag van jullie eerste kind, is ook de eerste verjaardag van jouw vrouw of vriendin als moeder.

mom-s-first-birthday-trotse-vaders

Zijn jij en je vrouw of vriendin het afgelopen jaar voor het eerst ouders geworden? Ben jij ontzettend trots op haar hoe ze het afgelopen jaar doorstaan heeft en hoe ze is gegroeid als moeder? En zou je haar op een speciale manier willen verrassen of bedanken? Wij willen je graag helpen om haar in het zonnetje te zetten!

We zijn erg benieuwd welke bijzondere momenten jullie het afgelopen jaar samen hebben meegemaakt. Hoe kijk je nu naar je vrouw of vriendin en op welke manier is je gevoel voor haar veranderd?

blazzhoffski-trotse-vadersBlazHoffski Productions is bezig met de ontwikkeling van een nieuw tv-programma rondom de eerste verjaardag van moeders. Op dit moment zitten wij in de researchfase en zijn we op zoek naar al die vaders die het leuk vinden om ons – vrijblijvend – te vertellen over het eerste jaar van het ouderschap en waarom hun vrouw of vriendin het zo fantastisch heeft gedaan.

Is de moeder van jouw kind ook zo bijzonder, wordt jullie kind binnen 3 maanden 1 jaar en wil je ons hierover vertellen? Stuur dan een mailtje naar daisy@blazhoffski.nl. Wij zullen dan contact met je opnemen. Wil je meer informatie over dit programma, ook dan kun je gerust een mailtje sturen.

moeders-gezocht-trotse-vaders

BlazHoffski produceert onder andere Toren C, Hello Goodbye, De Beste Singer-Songwriter van Nederland, 24 uur met.., Keuringsdienst van Waarde en Verborgen Verleden – Wil je meer informatie over BlazHoffski en de programma’s die we maken? Ga naar www.blazhoffski.nl

scetch-me-trotse-vaders

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


De Papa Paradox
To dip or not to dip....
Share