Tweeling-studie in de ruimte!

twinstudy(1)Vandaag (22.15 uur Nederlandse tijd) wordt een nieuw onderzoek van NASA letterlijk gelanceerd: één helft van een één-eiïge tweeling (Scott Kelly) vertrekt naar het internationale ruimtestation ISS terwijl de ander (Mark Kelly) op onze aardbol blijft.

Gedurende een jaar worden beide tweelingbroers nauwgezet gevolgd, waardoor NASA hoopt beter inzicht te krijgen in de lichamelijke en psychische effecten van een ruimtereis.

Uitgebreidere informatie kun je <hier> op de site van NASA vinden. De gebruikte foto is ook afkomstig van de website van NASA.

 

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Pas op, kijk uit!
Eten tijdens de kraamperiode
Share