Vroege opening van De Julianatoren ivm het lenteweer!

Er wordt mooi lente-weer verwacht dit weekend. Reden voor De Julianatoren om dit weekend al te openen!

Julianatoren-logo-trotse-vaders

Heb je zin om met je kind(eren) een lekker dagje uit te gaan? Dan hoef je niet te wachten tot 28 maart, wanneer het familie-pretpark officieel open gaat, maar kun je dit weekend van 10.30 tot 17.00 al heerlijk genieten van meer dan 60 attracties.

Julianatoren-Plattegrond2015-website-2

 

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Een eerste blik op het nieuwe AH basiskookboek: Opperdepop
Het boek zonder tekeningen [recensie & video]
Share