Robin Hood: Kattekwaad in Sherwood

Op maandag 27 april om 15:05 uur start op familiezender Boomerang de nieuwe serie Robin Hood: Kattekwaad in Sherwood. In deze gloednieuwe animatieserie volgen we Robin Hood en zijn bende die de stad Sherwood moeten redden.

Screenshot 2015-04-09 at 21.47.46

Leer Maid Marian kennen, met haar grote kennis van kastelen en de charmante Little John, die expres zo genoemd wordt, omdat hij juist heel groot is. Dan heb je ook nog de chagrijnige Tuck en Robin’s grappige neef Scarlett. In de serie, die iedere schooldag te zien is, zie hoe zij Sherwood redden met hun komische kapriolen, magie en hechte vriendschap!

Robin Hood: Kattekwaad in Sherwood is te zien op Boomerang van maandag 27 april tot en met woensdag 10 juni 2015, iedere doordeweekse dag om 15:05 uur.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Boomhutten voor zwervers en betere medicijnen
Avonturenpark Hellendoorn: welke attracties en extra's heeft dit familiepretpark te bieden? Wij gingen kijken [verslag]
Share