Nieuwe trailer van de film De Minions [video]

minions-film-posterWe kennen de Minions uit “De Verschrikkelijke Ikke”, maar nu hebben Stuart, Bob en Kevin en al hun gele vriendjes een eigen speelfilm die vanaf 1 juli in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

Een speelfilm waarin we de periode kunnen zien vóórdat deze Minions bij Gru aankwamen. Een periode waarin ze op zoek zijn naar de vreselijkste slechterik, en waar we met hen een groot stuk geschiedenis doorlopen, voordat ze in onze tijd terechtkomen.

In onderstaande trailer is alvast een voorproefje van deze film te zien die straks zowel in het Nederlands (foto’s van de Nederlandse stemmencast staan onder de trailer) als in het Engels – met ondertiteling – te zien zal zijn, zowel in 2D als in 3D:

Screenshot 2015-05-18 at 12.54.51

Ik kom terug - Adriaan van Dis [luisterboek]
Kinderen zetten met OERRR Nederland in bloei
Share