Van Star Wars tot “bijtanken” – gadgets! [vaderdag-cadeau-idee]

Screenshot 2015-05-05 at 23.22.16jedi-fx-lightsaber-met-geluid-5c0We hebben al een aantal tips voor Vaderdag gegeven, en op de website van Radbag.nl kun je er nog veel meer zien. Een paar leuke hebbedingetjes willen we nog kort bespreken:

Is de Trotse Vader van je kinderen een echte Star Wars fan? Dan zijn er bijzonder veel leuke dingen te koop die je echt niet nodig hebt, maar die wel superleuk zijn. Zoals een light-saber waarmee je opvallend veel verschillende dingen kunt.
Screenshot 2015-05-05 at 23.22.45

Er komen allerlei echte lichtzwaard-geluiden uit en uiteraard ook verschillende lichteffecten. Super als cadeau voor Vaderdag, even lekker uit je bol gaan met deze Star Wars gadget!

star-wars-lightsaber-trotse-vaders-1

Ook leuk is het boek-met-geluiden: How to speak Wookie. Een zeer verantwoord cadeau, want leerzaam 🙂 In 12 pagina’s (in zowel Engels als Wookie) leer je de belangrijkste zinnen in Wookie uitspreken. Deze zinnen kun je namelijk door één druk op de knop echt horen, waardoor je uitspraak perfect zal zijn!

Onmisbare zinnen in Wookie zijn bijvoorbeeld: “RHHAAAR RAAWWWAAA OOWWW RAH” (No, I don’t want to jump off that cliff) en hoe zou je je kunnen redden zonder: “GRUUH RAOWWWRGH ROWW GRUHF” (That really goes with your fur color).

Screenshot 2015-05-05 at 23.10.51 wookie-recensie-trotse-vaders 

Tot slot, een piepklein cadeautje waar je echt veel plezier van zult hebben: een ‘jerrycan’ die je vol energie kunt stoppen om overal waar je mobiel of tablet het begeeft, weer bij te kunnen tanken.

fuel-phone-charger-trotse-vaders

“Fuel”, het kleinste oplaadapparaat ter wereld. Deze levert via micro-USB energie voor tot wel 30 minuten spreektijd zodat je het volgende stopcontact gemakkelijk haalt. Erg leuk aan je sleutelbos, maar vooral echt handig.

fuel-het-kleinste-oplaadapparaat-ter-wereld-d2b Screenshot 2015-05-05 at 23.26.16

 

Voor besprekingen van andere leuke gadgets en vaderdag-cadeau-tips, klik hier >>>>

Over tot de orde van de dag ...
Bekerfinale [blog]
Share