Bijna Vaderdag 2015

brovm6chh000rDe dag dat moeders door hun kinderen in het zonnetje werden gezet, ligt inmiddels een aantal weken achter ons. Dat betekent dat het bijna zover is! Over een paar dagen is het Vaderdag. Moeders en kinderen overal in het land zorgen voor een lekker ontbijt op bed voor vader.

Gezinnen gaan er gezellig samen op uit, lekker naar buiten of op bezoek bij opa’s en oma’s. Op scholen kleien, knutselen, knippen en plakken de kinderen er lustig op los en maken een prachtig kunstwerk voor hun vader. Tegelijkertijd bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een leuk vaderdagcadeau voor uw man, vader of schoonvader.

bn2cmc7dp7-1Een uniek vaderdagcadeau
Het is een leuk idee om eens af te wijken van de standaard en iets bijzonders te bedenken als vaderdagcadeau. Wat denkt u ervan om uw man chique en stijlvol te kleden in een mooi twee- of driedelig maatpak? Een bijzonder vaderdagcadeau, dat compleet wordt met een leuke avond uit in het theater of een restaurant.

Vaderdag cadeau tips
Dobell verkoopt stijlvolle smokings, kostuums en andere maatpakken. Daarnaast heeft Dobell een ruim assortiment accessoires die ieder kostuum completeren. Bekijk ons complete assortiment op www.dobell.nl.

hcoxmgudp200rNatuurlijk hoeft u geen compleet maatpak aan te schaffen. U kunt overwegen een prachtige set manchetknopen, een stropdas of een overhemd in iedere gewenste stof en kleurstelling cadeau te doen.

Dobell webshop
Van business casual tot en met stijlvolle smokings, van bretels tot manchetknopen: in de webshop van Dobell slaagt u gegarandeerd voor een bijzonder vaderdagcadeau. Bezoek onze webshop op www.dobell.nl/mannen/gelegenheidskleding/vaderdag-cadeau voor onze diverse vaderdagaanbiedingen.

Bestel uw vaderdagcadeau online. Als u vandaag bestelt, kunt u uw vaderdagcadeau morgen in huis hebben.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Waarom? Daarom! - Roué Verveer
Vader & Dochter boek [recensie]
Share