Leuke gepersonaliseerde cadeaus voor Vaders

ballonVolgende week zondag is het zover, Vaderdag. Het wordt nu dus echt de hoogste tijd om de cadeautjes te regelen voor je (schoon)vader. Een maand geleden keken we wat de website Radbag.nl te bieden heeft, vandaag nemen we een kijkje bij online kaart- en cadeauwinkel Greetz voor cadeaus die perfect passen bij vaders. We selecteerden drie van hun cadeaus als Vaderdag cadeautip, die ook nog eens op Vaderdag zelf bezorgd kunnen worden.

De ultieme bloemenbak voor vaders
Laten we starten met een cadeau dat eigenlijk al helemaal kant-en-klaar gegeven kan worden aan vaders, een makkelijk begin. Op het eerste oog lijkt dit geschenk een doodgewone bloemenbak, maar bij nadere bestudering is het hét ultieme bloemencadeau voor mannen. Dit is namelijk niet zomaar een bloemenbak, maar een multifunctionele alleskunner die dankzij de handige flessenopener niet alleen zorgt voor bloemen maar ook voor het openen van flesjes. Ideaal voor tijdens het barbecueseizoen.

bloemenbak vader

Wie zijn of haar vader hiermee wil verrassen kan terecht op de bloemen en plantenpagina. Extra makkelijk; de bloemenbak wordt bezorgd inclusief plantjes.

Flesje bier met eigen etiket
De gemiddelde Nederlander (vanaf 16 jaar) drinkt 95 liter bier per jaar. Grote kans dus dat jouw vader ’s avonds een glas bier drinkt. Wat is dan leuker dan dat hij bier drinkt uit een flesje met daarop zijn eigen foto? En dat is precies het idee van dit cadeau. Op de website van Greetz kun je zelf een persoonlijk en uniek bieretiket ontwerpen. Kies voor een leuke foto van je vader of van het complete gezin. Of laat een tekstuele boodschap waarmee je iets aardigs tegen je vader kunt zeggen.

bier met etiket

Een ballon met een eigen foto
Zijn er nog jonge kleinkinderen in het spel? Kies dan voor een van deze leuke helium ballonen. Een leuk cadeau dat de kids zelf kunnen geven aan de vader (of opa). Natuurlijk is ook dit cadeau speciaal omdat de ballonnen naar eigen wens kunnen worden aangepast. Kies voor een foto van vader of opa, of zoals in het onderstaande geval, voor een foto van de kinderen zelf. Trots als een pauw zullen ze deze overhandigen.

Screenshot 2015-06-16 at 16.46.51

Mooi! [persoonlijke blog]
Waarom? Daarom! - Roué Verveer
Share