Nieuwe afleveringen van Mr. Bean op Boomerang

Mr Bean UK PR image (5)Mr. Bean, wie kent hem niet? De slungelige anti-held is geliefd bij jong en oud en viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. Hoog tijd om stil te staan bij de successen en bijzondere verhalen rondom Mr. Bean. TV-zender Boomerang zendt vanaf 1 juni 2015 op iedere schooldag om 16.50 uur een gloednieuwe animatiereeks van Mr. Bean uit en heeft een infographic ontwikkeld met allerlei bijzondere prestaties en weetjes.

Kijk hieronder naar alles wat je altijd al wilde weten van Mr. Bean:

mrbean-1mrbean-2 (1)mrbean-3 (1)mrbean-4mrbean-5mrbean-6

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Bezoek van een Britse farmer en zijn Tractor Ted
Het grote treinenboek
Share