Eerste trailer van de live-action film PAN vrijgegeven

pan-nieuwe-film-peter-pan-trailer-posterWarner Bros. Pictures brengt ‘Pan’ uit in de bioscoop, een live-action film over Peter Pan onder de regie van Joe Wright (‘Atonement’, ‘Pride and Prejudice’). ‘Pan’ biedt een nieuwe kijk op de oorsprong van de klassieke Peter Pan personages gecreëerd door J.M. Barrie.

Dit actie- avontuur volgt het verhaal van een wees die wordt meegenomen naar het magische Neverland. Daar vindt hij vertier maar ook gevaren. Uiteindelijk ontdekt hij hier zijn lot, veranderen in de legendarische held Peter Pan.

Met in de hoofdrollen, Oscar® genomineerde Hugh Jackman (‘Les Misérables’) als Blackbeard; Garrett Hedlund (‘Inside Llewyn Davis’) als Hook; Oscar® genomineerde Rooney Mara (“Mannen die vrouwen haten”) als Tiger Lily; Adeel Akhtar (‘The Dictator’) als Smee; en nieuwkomer Levi Miller als Peter. Amanda Seyfried (‘Les Misérables’) zal de rol van Maria vertolken. Ook is er een rol weggelegd voor Brits fotomodel, Cara Delevingne.

‘Pan’ is vanaf 8 oktober 2015 in 3D en 2D in de Nederlandse bioscopen te zien.

Batman Unlimited: Animal Instinct - DVD
Wat gaat de iPhone 6s ons brengen?
Share