Nieuwe Netflix Original serie gebaseerd op Hoe Tem je een Draak

Screenshot 2015-07-04 at 14.07.33DreamWorks heeft een compleet nieuwe serie voor Netflix gemaakt, gebaseerd op de populaire films over “Hikkie en Tandloos”: Hoe Tem je een Draak, waarvan er twee gemaakt zijn. In de eerste film kon je zien hoe men op het eiland Berk er achter kwam dat draken geen vijanden hoefden te zijn, maar vrienden.

In de DreamWorks Netflix Original serie Draken: Race naar de rand, zien we dezelfde personages en draken. Met name de kinderen uit het eerste deel spelen een grote rol, waarbij Hikkie en Tandloos de hoofdpersonages zijn. Hun opdracht is om nieuwe, vreemde werelden te ontdekken, nooit geziene draken op te sporen en voor eens en altijd een einde maken aan de oorlog tussen Vikings en draken.

Screenshot 2015-07-04 at 14.06.19

In de eerste aflevering van deze serie, die vanaf 26 juni 2015 exclusief op Netflix te zien is, ontsnapt een zeer gevaarlijke Viking: Dagur en is het gedaan met de rust op Berk. Het eerste deel eindigt met een dusdanige cliffhanger, dat je het tweede er wel meteen achteraan moet kijken!

Screenshot 2015-07-04 at 14.07.01

En ook deze aflevering en de afleveringen erna (we zijn inmiddels bij de zesde aflevering aanbeland, het is voor de kinderen (vanaf een jaar of 6) net zo leuk om naar te kijken als voor volwassenen om mee te kijken!) zijn spannend. Er is constant avontuur en spanning, waartussen steeds wat humor zit.

Screenshot 2015-07-04 at 14.06.32

Geweldige serie, voor het hele gezin (niet voor te jonge kinderen, want het is echt wel spannend af en toe!) De serie is Nederlands gesproken èn Nederlands ondertiteld.

Hieronder een trailer van de serie:

[CCPM148]

Netflix Trotse Vaders StreamTeam (14 Posts)

Het StreamTeam van TrotseVaders.nl zal schrijven over films, series en trends die Netflix in Nederland te bieden heeft.


Ed: de man met 105 biologische kinderen - video
Tractor Tom, aflevering 14-26
Share