Officiële trailer van SPECTRE, de nieuwste James Bond film [video]

Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter SPECTRE.

SPECTRE zal vanaf 6 november 2015 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Zilveren Griffels en Penselen uitgereikt voor beste en mooiste kinderboeken
Mijn kleine tuin - recensie van een ecologisch kartonboekje
Share