DinoTrux: nieuwe Dreamworks animatie serie op Netflix

netflix-dreamworks-dinotrux-trotse-vadersIs het een vliegtuig, is het een vogel, nee dat is het niet….. Kinderen zijn dol op gecombineerde figuren. Van Mega Mindy tot Spiderman, altijd een succes.

In de nieuwe Netflix Original serie DinoTrux zijn combinaties van dinosaurussen met voertuigen en gereedschap te zien. Deze animatieserie is gemaakt door Dreamworks die al meer prima producties voor Netflix heeft ontwikkeld. De eerste serie uit deze samenwerking was Turbo Fast en recent zijn “King Julien”, “Draken, race naar de rand” en “De Gelaarsde Kat” beschikbaar gekomen op Netflix.

Vanaf vandaag (14 augustus 2015) kun je gratis kijken naar DinoTrux (je kunt een maand gratis van Netflix genieten!) Hier de trailer van deze nieuwe serie:

Ty Rux, een enorme Tyrannosaurus Trux, en zijn beste vriend Revvit, een vlijmscherpe Reptool, bouwen samen aan een grotere en betere wereld en vechten tegen de sterkste en kwaadste onder hen: V-Morzel. Hij is vastbesloten om alles dat goed is in hun wereld te slopen. Dit lijkt me, samen met de humor in deze serie, een succesformule!

Screenshot 2015-08-14 at 07.10.08

[CCPM148]

Aspe 'De Doos': thriller met origineel plot en menselijke commissaris Van In
Typetuin typecursus voor kinderen met dyslectie [review]
Share