Gratis ‘Tijd voor Avontuur!’ zomerspektakel in Scheveningen

tijd-voor-avontuur-trotse-vaders-1Op 30 augustus 2015 wordt het gratis Tijd voor Avontuur Zomerspektakel gehouden bij Beachclub Blue Lagoon in Scheveningen. Blue Lagoon bevindt zich direct aan het strand en schuin tegenover SEA LIFE.

tijd-voor-avontuur-trotse-vaders-1De volwassenen kunnen genieten van een all you can eat ontbijt buffet met diverse luxe broodjes, beleg, een yoghurt bar, superfoods en pannenkoeken. Voor de kinderen is er een speciaal Tijd voor Avontuur ontbijt. Voor het Tijd voor Avontuur ontbijtbuffet dien je vooraf wel even te reserveren op de website www.bluelagoon.nl.

tijd-voor-avontuur-trotse-vadersNa het ontbijt kunnen de kinderen afkoelen tijdens een van de vele activiteiten van het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel. Maak je vriendjes nat in een waanzinnig waterballonnengevecht of in de Tijd voor Avontuur waterbak. En heb je nog een plekje overgelaten voor een figuurijsje van Melt Ice Pops? Zij hebben de aller-leukste zomerijsjes in vorm van een kwal of een zeemeermin.

Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis, vergeet niet bij het weggaan je Cartoon Network frisbee en een leuk extraatje van SEA LIFE mee te nemen!

Het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel is gratis toegankelijk.

Locatie: Beachclub Blue Lagoon, Strand-Noord 25-27, Scheveningen
Datum: 30 augustus
Tijdstip: 09:00 – 13:00 uur
Reservering ontbijtbuffet via www.bluelagoon.nl

GroupRidingLadyRanicornBW.aiTijd voor Avontuur
Tijd voor Avontuur is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde culthit en populair bij kinderen, jongeren en volwassenen. Helden Finn, de jongen met de waanzinnige muts, en zijn hond Jake beleven de meest waanzinnige avonturen om het land van Ooo te beschermen, veelal tegen de IJskoning, die wanhopige op zoek is naar Prinses Bubbelien.

Tijd voor Avontuur ontving een Emmy en vele onderscheidingen waaronder een prestigieuze BAFTA award. De populaire serie Tijd voor Avontuur is heel de zomer iedere dag te zien op Cartoon Network.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Move.... You move!
De piraten van hiernaast: Zwaarden en zweefmolens
Share