Zwembroek zakt bij mannen vaak af

Een groot aantal mannen kampt met afzakkende zwembroeken als zij gaan zwemmen of een frisse duik nemen. Dit blijkt uit een onderzoek van Dimenno.nl waarvan ik jullie de verdere resultaten uiteraard niet wil onthouden 😉

zwembroeken-enquete

Uit de enquête blijkt dat maar liefst 68% van de Nederlandse mannen zich een situatie herinnert waarbij hun zwembroek iets te ver afzakte in het water. Een aantal van hen verloor zelfs hun zwembroek.

Bij het naar buiten komen van de glijbaan spoot er zoveel water in mijn zwemshort dat hij van de billen gleed. Gelukkig zegt mijn moeder altijd: “als je iets moois hebt mag je het laten zien”. 😉”, aldus één van de respondenten. Een andere man schrijft dat hij een relatie kreeg met het meisje dat zijn zwembroek kwam brengen.

Een touwtje dat niet goed vastgeknoopt zat blijkt de meest genoemde oorzaak, al is er ook iemand die toegeeft dat hij zijn zwembroek moedwillig naar beneden had getrokken.

In het onderzoek werd aan respondenten ook gevraagd of zij weleens “skinnydippen”. Opvallend genoeg geeft meer dan de helft van de mannen (56%) aan weleens naakt te hebben gezwommen. Driekwart van hen deed dit zelfs meerdere keren.

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Leuke video voor Trotse Vaders: How to hold your baby
George van Hal over SF, robots, tijdreizen, bewustzijn, wetenschap en filosofie naar aanleiding van de film Chappie [interview]
Share