Bouw je eigen PLUS supermarkt

plus-pakket-bouwstenen-supermakrt-sparen-copyright-trotse-moeders-1Altijd leuk, een pakketje van iets wat je niet zelf hebt aangevraagd. En dit pakje was wel erg intrigerend…. 

plus-pakket-bouwstenen-supermakrt-sparen-copyright-trotse-moeders-3“Nieuwsgierig? Open snel de verpakking!”, nou, dan moet je wel natuurlijk! In de doos zaten een grote verpakking en drie kleine zakjes.

De grote verpakking bevat een startersset die bij de nieuwe spaaractie van PLUS supermarkten hoort.

In de kleine zakjes zaten maar een paar bouwsteentjes, maar wanneer je vaak boodschappen gaat doen bij PLUS, kom je al snel tot een leuke voorraad accessoires voor je eigen supermarkt!

plus-pakket-bouwstenen-supermakrt-sparen-copyright-trotse-moeders-4 plus-pakket-bouwstenen-supermakrt-sparen-copyright-trotse-moeders-5

Mijn eigen tweeling vond het in ieder geval al erg leuk om de eerste opzet te maken. Wanneer ze meer onderdelen en ‘winkelvulling’ hebben, kunnen ze ook echt winkeltje spelen. Erg leuke spaaractie weer van PLUS!

plus-pakket-bouwstenen-supermarkt-sparen-copyright-trotse-moeders-6

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Wraak [persoonlijke blog]
Google met nieuw logo geeft overzicht van 17 jaar innovaties
Share