Nieuwe Disney film The Jungle Book / Jungle Boek: bekijk hier de trailer!

Volgens mij hebben we hem allemaal gezien, The Jungle Book, of in het Nederlands Jungle Boek. Deze tekenfilm, gebaseerd op het boek van Rudyard Kipling, is de negentiende lange film van Disney en een echte klassieker geworden. Hij dateert uit 1967 en Disney heeft met de technieken die nu voorhanden zijn, een nieuwe animatie-versie gemaakt.

THE JUNGLE BOOK - (L-R) MOWGLI and KAA. ©2015 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

THE JUNGLE BOOK – (L-R) MOWGLI and KAA. ©2015 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Niet te vergelijken met de tekenfilm, en toch wel! Uiteraard zijn de animaties anders, maar de personages en het verhaal zijn heerlijk herkenbaar. Tijd om opnieuw kennis te maken met Jungle Book, hieronder de trailer van deze nieuwe Disney film die vanaf 28 april 2016 te zien zal zijn in de bioscoop:

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


SES stoer piratenschip van Funmais - recensie
Pinypon Palace / Kasteel
Share