Voetbal voor kinderen wordt nog leuker door de samenwerking tussen KNVB en The Walt Disney Company

Foto: KNVB.nl.

Foto: KNVB.nl.

De KNVB en The Walt Disney Company in Nederland starten op 1 september een samenwerking voor de looptijd van drie jaar, met een optie van nog twee jaar. Voor Disney is de voetbalbond de eerste strategische partner in Nederland en voor de KNVB is Disney een belangrijke partner om kinderen te bereiken.

The Walt Disney Company en de KNVB slaan de handen ineen om het voetbal en vooral de beleving eromheen nog aantrekkelijker te maken voor kinderen.

Onder leiding van Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy trapten schoolkinderen de openingswedstrijd af als start van de samenwerking.

Beide partijen gaan elkaar op verschillende onderdelen ondersteunen en versterken. Het bereik van beide partijen speelt hierbij een grote rol. De KNVB levert een bijdrage aan de inhoud van het Disney XD voetbalprogramma Goalmouth en ook worden er initiatieven ontplooid rondom de OnsOranje kidsclub. Verder ontwikkelen de voetbalbond en Disney volgend jaar een speciale editie van de Donald Duck voor alle schoolvoetballende kinderen.

disney-KNVB-samenwerking-trotse-vaders

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


White Goblins Games Machi Koro
Spectron AirRaiders Focus Drone is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015
Share