The New Mr. Peabody & Sherman Show

peabody-sherman-netflix-nieuws-copyright-trotse-vaders-1Vandaag ging ik met mijn tweeling kijken naar een nieuwe Netflix Original serie: The New Mr. Peabody & Sherman Show. Dit is een serie, exclusief voor Netflix van DreamWorks Animation. Het eerste seizoen bestaat uit 13 afleveringen en is in zijn geheel beschikbaar. We kennen deze personages uit de leuke film Mr. Peabody en Sherman en zijn benieuwd!

The New Mr. Peabody & Sherman Show
Mr. Peabody, een hele slimme hond, en zijn geadopteerde zoontje Sherman hosten samen een eigen energieke talkshow die wordt uitgezonden vanuit hun penthouse in New York! peabody-sherman-netflix-nieuws-copyright-trotse-vaders-2In elke aflevering interviewen Mr. Peabody en Sherman een prominent historisch figuur, zoals bijvoorbeeld George Washington en Mozart, over alles behalve waar diegene bekend om is geworden. Hoe is dat nu mogelijk? Nou, via de WABAC (je weet wel, WAY back!), een soort tijdmachine.

De eerste aflevering
In de eerste aflevering maken we opnieuw kennis met de slimme hond Mr. Sherman en zijn zoon. Ze wonen in een appartement wat ze hebben omgebouwd tot studio en waar de bovenbuurvrouw en de benedenbuurman regelmatig binnenvallen. Met de tijdmachine wordt teruggegaan naar 1815, inderdaad: de slag bij Waterloo. peabody-sherman-netflix-nieuws-copyright-trotse-vaders-3Alleen draait het bij deze tijdreis om de poging van Napoleon om een gerecht naar hem te laten noemen, een soort Tompouce waarvoor hij custard nodig heeft 😉

Vladimir Zworykin
Vladimir Zworykin compleet met kathodestraalbuis is de eerste gast “op de bank”, veel informatie krijgen we echter niet, omdat er van alles mis gaat. Zelf vind ik dat jammer, want Vladimir Zworykin is bij “de jeugd van tegenwoordig” niet meer zo bekend, dus van mij had er wel iets meer info in gemogen. De tweeling lijkt het niet te missen, die liggen gezellig onder een dekentje te lachen om de puinhoop!

peabody-sherman-netflix-nieuws-copyright-trotse-vaders-4

Netflix
Weet je niet hoe Netflix werkt? Lees <hier> wat algemene informatie en probeer het dan een maand gratis uit!

peabody-sherman-netflix-trotse-vaders

Terry mate!..
De top 5 van de engste achtbanen ter wereld
Share