Hannibal – serie over Hannibal Lector vóór The Silence of the Lambs nu op Netflix

silence-of-the-lambs-trotse-moeders-netflix-hannibal-1Hannibal…. De meeste mensen zullen dan misschien nog aan Hannibal Barkas denken die met olifanten over de Alpen trok, maar de meeste mensen denken waarschijnlijk aan “Hannibal the Cannibal”, de uiterst slimme en geraffineerde seriemoordenaar Hannibal Lecter, arts, psychiater en kannibaal…

De boeken waar de latere films over Hannibal Lecter op gebaseerd zijn, zijn geschreven door Thomas Harris. De bekendste film is The Silence of the Lambs, uitgebracht in 1991 die maar liefst 5 Oscars kreeg.

Lees hier meer over deze film en bekijk de officiële trailer >>>>

silence-of-the-lambs-trotse-moeders-netflix-hannibal-2

Meer recent is er een serie gemaakt over Hannibal Lecter, Will Graham (profiler die in het boek “De rode draak” een grote rol speelt) en special FBI agent Jack Crawford. Deze serie verhaalt over de periode vóór The Silence of the Lambs.

Screenshot 2015-11-21 at 14.11.05 silence-of-the-lambs-trotse-moeders-netflix-hannibal-4

Will Graham wordt ingeschakeld door Jack Crwaford om te helpen bij het opstellen van profielen van moordenaars die op gruwelijke manieren moorden. Graham blijkt hier erg goed in te zijn. Hij kan zich helemaal inleven in de motieven en werkwijze van de moordenaars.

 

 

Omdat dit erg in zijn hoofd gaat zitten, moet hij van Crawford naar een van de beste psychiaters: Hannibal Lecter…..

Op Netflix zijn nu de eerste 2 seizoenen van de serie Hannibal beschikbaar. Ieder seizoen bestaat uit 13 afleveringen van 42-43 minuten. De afleveringen van het eerste seizoen hebben namen als Apéritif, Amuse-Bouche11 en Potage. In het tweede seizoen worden namen als Takiawase, Mukōzuke en Yakimono gekozen als titels voor de afleveringen.

silence-of-the-lambs-trotse-moeders-netflix-hannibal-3

Will Graham wordt gespeeld door Hugh Dancy, Jack Crawford door Laurence Fishburne en Mads Mikkelsen speelt de rol van Hannibal Lecter.

Screenshot 2015-11-21 at 14.12.47

Heb je een sterke maag en houd je van spanning? Kijk dan naar de eerste twee seizoenen van Hannibal op Netflix!

[CCPM148]

Netflix Trotse Vaders StreamTeam (14 Posts)

Het StreamTeam van TrotseVaders.nl zal schrijven over films, series en trends die Netflix in Nederland te bieden heeft.


Stratego Weekend 2015 in het Nationaal Militair Museum
Tips voor Sinterklaas: gadgets en meer
Share