Tips voor Sinterklaas: gadgets en meer

radbag-gadget-trotse-vaders-copyright-1Hoewel in mijn gezin in de berg cadeaus voor Sinterklaas ook meerdere dingen zitten die vooral ‘nuttig’ of ‘nodig’ zijn, zoals een nieuwe halsband voor de hond, of winterpyjama’s voor de kinderen, zijn de echte cadeaus natuurlijk dingen die je níet nodig hebt, maar die wel enorm leuk zijn! Radbag.nl is een website met alleen maar leuke gadgets en hebbedingen in alle prijscategorieën.

We hebben regelmatig hele leuke items kunnen vinden in deze webshop, kijk <hier> maar even voor een overzicht. Voor ons heerlijk avondje hebben wij onder andere de volgende items besteld:

Rollie – Ei op een stokje, verticale koker
Omschrijving: Te bereiden met het gelijknamige, wonderbaarlijke keuken-gadget, een verticale koker, waarin je heel eenvoudig een beetje olie en het ei deponeert en dan rustig afwacht tot ei en stick langzaam terug opduiken. Smaakt niet alleen goed, ziet er ook nog goed uit.

Hieronder een commercial waarin je kunt zien dat je deze Rollie niet nodig hebt, maar waardoor je vast begrijpt waarom ik hem wel wil hebben!

Ook besteld en al snel geleverd zijn de Star Wars kopjes. En ja… we hebben echt wel voldoende kopjes en mokken (hoewel er regelmatig sneuvelen), maar deze zijn gewoon zo leuk! Wanneer je ze stapelt, kun je Luke Skywalker, Han Solo of een Storm Trooper maken. Maar… je kunt ook de kopjes creatief stapelen: de benen van Luke, de buik van een Storm Trooper en het hoofd van Han. Die komen straks op mijn kantoor!

radbag-gadget-trotse-vaders-copyright-3 radbag-gadget-trotse-vaders-copyright-5 radbag-gadget-trotse-vaders-copyright-4

Neem zelf eens een kijkje op Radbag.nl en kijk dan of je de bestel-verleiding kunt weerstaan 😉

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Hannibal - serie over Hannibal Lector vóór The Silence of the Lambs nu op Netflix
BABY BORN® WONDERLAND
Share