Netflix telt al af naar Nieuwjaar om 21 uur, of 20 uur, of 21.25, of….

Dit jaar vier je Oud en Nieuw met het hele gezin en is er nog genoeg tijd over voor een parents only party. 2016-netflix-trotse-vaders-trotse-moedersSpeciaal voor Oudejaarsavond introduceert Netflix vijf countdowns voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Kinderen kunnen kiezen met welk favoriete personage ze graag willen aftellen naar het nieuwe jaar, of het nu middernacht is of al om 21.00 uur.

Kind op tijd naar bed
Uit wereldwijd onderzoek van Netflix blijkt dat 97% van de ondervraagde ouders samen met het hele gezin Oudejaarsavond viert, maar dat meer dan de helft (58%) hun kinderen graag wil instoppen vóór de klok twaalf uur slaat.

Vijf verschillende countdowns
Met de verschillende countdowns krijgen ouders alle controle over bedtijd, en kunnen kinderen al eerder feestelijk het nieuwe jaar én hun bed induiken. De vijf afleveringen zijn sinds gisteren exclusief te bekijken op Netflix:

  • In Puffin Rock herbeleef je de avonturen van Oona en Baba en vier je Nieuwjaar met het Noorderlicht.
  • De Troetelbeertjes en familie haasten zich naar Eerlijkheidsbeertjes eethuis voor een fantastisch aftelmoment in Care-a-lot.
  • Koning Julien haalt het grootste feestbeest in zich naar boven en danst je met zijn beste moves het nieuwe jaar in.
  • Mr. Peabody & Sherman reizen de wereld rond en verzamelen hun favoriete gasten om samen af te tellen naar het nieuwe jaar, zoals Hiccup en Tandloos, De Gelaarsde Kat, De Croods en het hele Dinotrux-team.
  • Met Project Mc2 maak je je samen met McKeyla, Adrienne, Bryden en Camryn klaar voor NOV8’s allergrootste missie: feesten!

Aftellen voor het nieuwe jaar
Waar je ook bent, met de Netflix countdowns is een schitterend oudejaarsfeest nooit ver weg. Log in op Netflix, zoek snel op ‘aftellen voor het nieuwe jaar’ en laat je kinderen samen met hun favoriete personage aftellen naar 2016.

Start het nieuwe jaar voor kinderen waar en wanneer jij dat wilt.
Kinderen vieren de beroemdste 10 seconden van het jaar met de aftelklok van Netflix, of het nu middernacht is of niet. En wees gerust, als jij je kinderen niet vertelt dat het eigenlijk nog geen middernacht is, verklappen wij dat ook niet. 😉

2016-netflix-trotse-vaders-trotse-moeders-3

[CCPM148]

Netflix Trotse Vaders StreamTeam (14 Posts)

Het StreamTeam van TrotseVaders.nl zal schrijven over films, series en trends die Netflix in Nederland te bieden heeft.


Wat is die Cinnamon Challenge eigenlijk? En waarom is de 'kaneeluitdaging' zo gevaarlijk?
Verdeling van de huishoudelijke taken 😉
Share