Stoere Kerstfilms voor Trotse Vaders en hun kind(eren)

netflix-selectie-christmas-kerst-film-netflix-trotse-moeders2Heb je genoeg van sentimentele Kerstfilms maar wil je wel graag in de Kerstsfeer blijven met je kinderen? Misschien zijn onderstaande films dan geschikt om via Netflix samen met je kind(eren) van te genieten!

How the Grinch Stole Christmas
Naar een verhaal van dr.Seuss: Ergens in een fantasiewereld leven de Who’s, een vredelievend volkje dat erg van Kerstmis houdt. Een van hen, The Grinch, moet er echter niets van hebben en is van plan het kerstfeest te stelen. Met een glansrol voor Jim Carrey.

Home Alone
Wanneer een achtjarig jongetje tijdens Kerstmis per ongeluk alleen thuis achtergelaten wordt door zijn ouders, moet zijn huis zien te beschermen tegen een stel inbrekers.Beethoven’s Christmas Adventure

Kerst met de bekende hond BeethovenPolar Express

Prachtige animatiefilm waarin een jongen die niet in de Kerstman gelooft, met de Polar Express mee mag naar de Noordpool. Met Tom Hanks.

[CCPM148]

Netflix Trotse Vaders StreamTeam (14 Posts)

Het StreamTeam van TrotseVaders.nl zal schrijven over films, series en trends die Netflix in Nederland te bieden heeft.


Vrolijk het jaar uit...... [persoonlijke blog]
Angry Birds kuikens zingen een Kerstliedje
Share