2016…. hoe nu verder?

champagne-498495_960_720Laat ik beginnen met iedereen een gezond, gezellig en vooral gelukkig nieuwjaar te wensen. Er zijn ongetwijfeld Goede Voornemens gemaakt en ik gun een ieder dat ze volgehouden kunnen worden. Ook ik heb Goede Voornemens gemaakt, klik hier om deze te lezen >>>>

Voornemens
Ook als uitgever van onder andere Trotse Vaders en Trotse Moeders, heb ik een aantal voornemens gemaakt. Ten eerste blijkt dat deze website een heel eigen doelgroep heeft (Trotse Vaders dus) en dat het aantal bezoekers zó groot is, dat de site losgekoppeld gaat worden van Trotse Moeders.

person-790885_960_720

Wat gaan jullie als trouwe lezers van TrotseVaders.nl daar van merken?
Er zullen veel meer artikelen komen die vooral geschikt zijn voor Vaders (of voor mensen die het gewoon leuk vinden om deze site te volgen!). Een soort “méér voor mannen” uitstraling dus, maar dan gefocussed op mannen met kinderen t/m een jaar of 16. Er komt content die gaat over kinderen, over producten die leuk zijn voor kinderen, films, muziek, games, speelgoed etc. Maar ook events waar je met (je) kind(eren) heen kunt: films, tentoonstellingen, shows dagjes uit enzovoorts.

Geen geneuzel
De toon zal zijn zoals jullie gewend zijn: to the point, niet te veel geneuzel. Gewoon eerlijke informatie waar je wat aan hebt. Verder komen er op TrotseVaders.nl regelmatig winacties, krijgen jullie tzt de mogelijkheid om een eigen nieuwsbrief te ontvangen (1 keer per maand) en is er nu al een eigen Facebookpagina.Screenshot 2015-12-31 at 15.32.41

Eigen Facebookpagina
De berichten die op deze site geplaatst worden, worden niet meer automatisch doorgeplaatst op de FB-pagina van Trotse Moeders, dus geef de eigen Facebookpagina alvast een ‘like’ om niets te hoeven missen, klik hier >>>>

Meedoen?
We hopen dat het jullie zal bevallen om meer en betere artikelen te kunnen lezen. Wanneer jullie opmerkingen hebben, of willen bijdragen aan de website TrotseVaders.nl, kun je mailen naar redactie@trotsevaders.nl

Graag tot ziens bij TrotseVaders.nl versie 2016!

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Paulus de Boskabouter bakt oliebollen
Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama [DVD-recensie]
Share