Trailer seizoen 4 van Netflix House of Cards laat zien dat Frank Underwood de kaarten in handen heeft [video]

Screenshot 2016-01-12 at 16.50.26De Netflix Original serie House of Cards heeft geen reclame nodig. Iedereen die seizoen 1 gezien heeft, zal ongetwijfeld hebben gewacht op de release van de volgende seizoenen en heeft 4 maart 2016 ongetwijfeld al in de agenda staan.

Sterker nog, waarschijnlijk hebben vele fans het hele weekend van 4 en 5 maart hebben leeggemaakt om alle 13 afleveringen van het vierde seizoen achter elkaar te kunnen kijken. Want, zoals we van Netflix gewend zijn, komt het hele nieuwe seizoen in één keer beschikbaar.

De trailer van House of Cards 4 is dan ook meer een reminder. Je kunt nog ‘even’ de voorgaande seizoenen opnieuw bekijken, je kunt je afspraken voor begin maart gaan verzetten, en je krijgt een voorproefje van het nieuwe seizoen.

In de trailer, waarin ook flashbacks staan van de weg die Frank Underwood heeft afgelegd voordat hij in het Witte Huis kwam, spreekt Kevin Spacey “het volk” toe. Volgens hem, krijgen we de leider die we verdienen, en die leider is uiteraard Frank Underwood.

Screenshot 2016-01-12 at 16.49.43

De video ziet er uit als een campagnefilmpje, aan het eind staat: betaald door “Underwood for America” en geeft volgens mij precies weer waarom we zo dol zijn op House of Cards: briljant acteerwerk, intrigerende verhaallijnen en onderkoelde humor.

Bij mij staat seizoen 4 al in de agenda. Ik verwacht een krachtiger seizoen dan het derde, een seizoen waarin Underwood de kaarten in handen heeft en nietsontziend verder gaat met ons te vermaken! Hieronder de trailer:

[CCPM148]

Netflix Trotse Vaders StreamTeam (14 Posts)

Het StreamTeam van TrotseVaders.nl zal schrijven over films, series en trends die Netflix in Nederland te bieden heeft.


Vijfde Gouden Bal voor Lionel Messi
Fantasia X [recensie]
Share