Magische Halve Marathon Weekend in Disneyland Paris: verkoop losse startbewijzen van start

disneyland-paris-parijs-marathon-trotse-vaders-1De verkoop van losse startbewijzen voor het allereerste magische Halve Marathon Weekend van 23 tot en met 25 september 2016 in Disneyland Paris is gestart.

Het Halve Marathon Weekend in Disneyland Paris is nog nooit eerder vertoond in Europa en bestaat uit verschillende unieke runs voor zowel kinderen als volwassenen:

  • kidsruns
  • de 5 kilometer familierun
  • de halve marathon

disneyland-paris-parijs-marathon-trotse-vaders-2Het unieke driedaagse hardloopweekend biedt behalve de runs voor alle leeftijden ook verschillende leuke activiteiten voor de gehele familie zoals de Health and Fitness Expo, een exclusief feestje op vrijdagavond en de pre-run Pasta Party op de avond voorafgaand aan de halve marathon.

Begeef je in een sprookje tijdens het rennen door Disneyland Paris en de dorpen rondom de Disney Parken. Magische parcours, speciale evenementen en een uitbundige viering zodra de finish is gehaald. De geliefde Disney figuren juichen de gasten toe tot aan de finish.

Sinds 6 oktober 2015 kunnen hardlopers zich registreren voor een verblijf in één van de Disney Hotels inclusief een startbewijs voor één van de runs. Vanaf vanmiddag 17:00 uur zijn ook losse startbewijzen te koop. Voor meer informatie of om in te schrijven, klik hier >>>>

disneyland-paris-parijs-marathon-trotse-vaders-1

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Papa-dag tip 1: time-management
Dorus - Lekker, taart!
Share