Mr. Bean op Netflix

Screenshot 2016-02-02 at 06.29.59Mr. Bean is een personage, gespeeld door Rowan Atkinson. Er zijn slechts een beperkt aantal korte filmpjes gemaakt van Mr. Bean (nog geen 20!), maar de afleveringen blijven een groot succes en zijn zeker leuk genoeg om regelmatig te bekijken. Later zijn er ook een aantal speelfilms gemaakt waarin Rowan Atkinson hetzelfde personage speelt, maar waarin hij wel tekst heeft. In de serie wordt nauwelijks gepraat.

En nu is er, gebaseerd op de sketches van Rowan Atkinson als Mr. Bean, een animatieserie van Mr Bean gemaakt die de zien is op Netflix. Screenshot 2016-02-02 at 06.30.11Zelf houd ik erg van de humor van de televisieserie, maar ik merk dat mijn kinderen liever naar de cartoons kijken.

In de cartoonserie blijven sommige verhaaltjes in tact, zoals bij onderstaand filmpje waarin Mr Bean naar de tandarts gaat. Maar in tekenfilms is natuurlijk veel meer mogelijk. Er kan nog meer overdreven worden, er kunnen grappige dingen bij verzonnen worden en juist dat maakt dat deze serie erg leuk is, ook voor kinderen. En er kunnen natuurlijk ook een heleboel nieuwe afleveringen verzonnen worden, met dezelfde humor.

Bij ons wordt er regelmatig een aflevering van Mr Bean bekeken (meestal een aantal achter elkaar). Wil je ook samen met je kind(eren) naar Mr Bean kijken, neem dan nu een abonnement op Netflix (of probeer het een maand gratis uit). Klik hier om andere kijktips op Netflix te bekijken >>>>

[CCPM148]

Netflix Trotse Vaders StreamTeam (14 Posts)

Het StreamTeam van TrotseVaders.nl zal schrijven over films, series en trends die Netflix in Nederland te bieden heeft.


Snelspelwijzer van Onze Taal: snel begrijpelijke spellingsregels opzoeken
Officiële trailer van het vierde seizoen House of Cards vrijgegeven
Share