Nieuw muzikaal Disney avontuur, exclusief in Disneyland Paris: The Forest of Enchantment

disneyland-parijs-paris-show-enchanted-trotse-vadersOp 10 februari 2016 onthult Disneyland® Paris een gloednieuwe show op het podium van The Chaparral Theater. The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure is een muzikaal Disney avontuur in een betoverend bos waar een aantal Disney helden en heldinnen wonen.

Pocahontas, Merida, Koning Louie en Baloe, Rapunzel en Tarzan nemen je mee op een buitengewone reis met aanstekelijke feel-good muziek, waarbij de langverwachte lente wordt aangekondigd. Achter ieder blad en elke boom, achter elke rots en elke bloem schuilt een Disney pop-upboek vol muziek en dans.

disneyland-paris-logo-trotse-vaders-artikelThe Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure is van 10 februari tot en met 8 mei 2016 5 keer per dag, 7 dagen per week te zien in The Chaparral Theater in het hart van Frontierland in Disneyland® Park.

 

The Forest of Enchantment is een muzikaal Disney avontuur dat exclusief te zien zal zijn in Disneyland Paris. Het verhaal van deze gloednieuwe musical speelt zich af in een betoverd bos. Een verteller vertelt, door middel van verschillende scènes, over de geheimen van het bos aan de hand van de verhalen van Pocahontas, Jungle Boek, Tarzan, Rapunzel en Brave. Pocahontas en John Smith, Baloe en Koning Lowietje, Tarzan, Merida, Rapunzel en Flynn Rider brengen een eerbetoon aan de natuur en de wereld van het bos en zingen de legendarische liedjes uit hun film. The Forest of Enchantment is een originele creatie van Disneyland Paris en herenigt ieders favoriete Disney figuren op één podium.

disneyland-parijs-paris-show-enchanted-trotse-vaders

Dit betoverd bos wordt ook bewoond door vrolijke wezens die het publiek begeleiden door de verschillende verhalen. Zangers, dansers en luchtacrobaten animeren deze nooit eerder vertoonde show. Het decor vormt een belangrijk onderdeel van de show: het verandert mee met de verhalen en wordt tot leven gebracht door de vrolijke wezens van het bos. Het publiek stapt daarbij telkens opnieuw in een nieuwe wereld, net alsof het iedere keer een pagina omdraait van een pop-up boek.

 

 

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


De stilte van het licht - Joost Zwagerman
De lente komt er aan, volgens Phil
Share