Seizoen 2 van De avonturen van de Gelaarsde Kat

Tot mijn grote genoegen is er een nieuw seizoen van De Avonturen van de Gelaarsde Kat beschikbaar op Netflix. Deze serie is een Netflix Original serie, gebaseerd op de kat uit de Dreamworks films over Shrek. Deze kat had al een eigen spin-off animatiefilm (Puss on Boots) en heeft nu een hele eigen serie.

We hebben het eerste seizoen van De avonturen van de gelaarsde kat al drie keer gezien, en met “we” bedoel ik niet alleen de kinderen, maar ook mezelf. Ik geniet namelijk ook van de humor in deze serie.

gelaarsde-kat-netflix-trotse-vaders-copyright

 

De tweede serie is weer net zo vlot, net zo mooi geanimeerd en bevat weer die heerlijke humor die ook de eerste serie heeft. We zijn inmiddels halverwege het tweede seizoen en ik vermoed dat ook dit seizoen meerdere keren bekeken gaat worden! Aanrader voor het hele gezin en gratis beschikbaar op Netflix!

[CCPM148]

Netflix Trotse Vaders StreamTeam (14 Posts)

Het StreamTeam van TrotseVaders.nl zal schrijven over films, series en trends die Netflix in Nederland te bieden heeft.


Prachtige parodie
Wat is....... een fopspeen?
Share